top of page

Nooit eerder was het zo eenvoudig om een extra ruimte van muziek te voorzien. De uiterst compacte en dus discrete behuizing van de ART3.1BT omvat een FM/DAB+ tuner met zes voorkeuzezenders, een aansluit mogelijkheid voor een externe geluidsbron. Bovendien kan je elk Bluetooth compatibel apparaat rechtstreeks koppelen met deze unit. Dankzij zijn minimale afmetingen kan je het apparaat bijvoorbeeld plaatsen in een vals plafond, via het gat van de inbouwluidsprekers. De meegeleverde RF-afstandsbediening heeft als voordeel dat je niet binnen het gezichtsveld van de ART3.1BT hoeft te blijven. Op die manier kies je eenvoudig voor jouw favoriete muziek en regel je het volume, waar je ook staat of zit.

Canton Musicbox S+SX

Canton Musicbox S+SX

Nu ook bij ons verkrijgbaar

Nu ook bij ons verkrijgbaar

UITGELICHT.. AUDAC ATEO2

 

De Audac Ateo2 is een Compacte wand-luidspreker met een strak design. Deze luidspreker is niet alleen mooi qua uiterlijk maar heeft tevens een perfecte geluidsweergave. De Ateo2 is voorzien van een 2 inch fullrange luidspreker in een kunststof behuizing met bas-reflex. Hierdoor heeft de Ateo2 een warm geluid. De Ateo2 is voorzien van het Clevermount systeem waardoor het ophangen en aansluiten eenvoudig is.

 

NIEUW! ARTSOUND KURV

 

De Artsound Kurv gaat volledig op in zijn 

natuurlijke omgeving. Dat kan enkel met een tijdloos design. Een design dat tegenstellingen samenbrengt: strak maar passend in de natuur, gepolijst en gehard, waterafstotend en zonbestendig. Hoogwaardig design tegen een juiste prijs. Een stijlicoon met warme vibraties. Te veel eigenschappen om samen te vatten in één zin. Daarom gaven ze hem de naam KURV. Letterlijk puur en onversneden een krachtige buiten luidspreker die oog en oor verwent.

 

AUDAC LX523B ACTIEVE LUIDSPREKER SET

 

De LX523 is een 3-weg stereo luidsprekerset bestaande uit een actieve en passieve luidspreker, die kunnen worden gebruikt met de WP523 inbouw wandunit die via een RJ45 aansluiting te koppelen is met de luidsprekers De LX523 biedt flexibele oplossing voor een grote variatie van toepassingen. In combinatie met de WP523, biedt het een oplossing voor toepassingen zoals klaslokalen, vergaderruimtes, presentatie bureaus, en nog veel meer waar een signaal van een microfoon of een muziek signaal van een apparaat, zoals laptop, CD-speler, MP3 speler aanwezig is.

bottom of page